Pantofi interior acasa si la gradinita

45.00 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Categorii: Pentru băieți

Pantofii Renbut, confectionati din material textil la exterior, iar in interior au talpic din piele, pentru un plus de confort.

• Sunt foarte comozi si usor de incaltat, au un design unic,combinatie de culori inedita, usori si flexibili, de aceea sunt extreme de comozi. Talpicile cu proprietati anti-bacteriene asigura absorbtia transpiratiei piciorului. Talpile interioare sunt realizate din piele naturala si spuma de latex, care contine carbune activ absorbant al mirosurilor neplacute.Talpa exterioara este elastica, este creeata pe sistemul anti-alunecare. Dimensiunea pantofului este ajustata varstei si anatomiei ideale copilului.

Pantofii Renbut, confectionati din material textil la exterior, iar in interior au talpic din piele, pentru un plus de confort. • Sunt foarte comozi si usor de incaltat, au un design unic,combinatie de culori inedita, usori si flexibili, de aceea sunt extreme de comozi. Talpicile cu proprietati anti-bacteriene asigura absorbtia transpiratiei piciorului. Talpile interioare sunt realizate din piele naturala si spuma de latex, care contine carbune activ absorbant al mirosurilor neplacute.Talpa exterioara este elastica, este creeata pe sistemul anti-alunecare. Dimensiunea pantofului este ajustata varstei si anatomiei ideale copilului.
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba