Termeni si ConditiiDISPOZITII GENERALE

Magazinul online www.littlefeet.ro este proprietatea JOYFUL DESIGN CREATIVE SRL, înmatriculată la Registrul Comertului din Cluj-Napoca sub nr. J12/293/2020 având CUI: 42175415, denumită si JOYFUL DESIGN. Pentru folosirea în cele mai bune conditii a site-ului, recomandăm citirea cu atentie a termenilor si condițiilor înscrise mai jos. PROPRIETATE INTELECTUALĂ - DREPTURI DE AUTOR

Întreg continut al website-ului, incluzând logo-uri, reprezentări grafice, simboluri comerciale, imagini statice/dinamice, text si/sau continut multimedia, este proprietatea exclusivă a JOYFUL DESIGN CREATIVE SRL.

Clientului nu i se va acorda dreptul de a copia, reproduce, distribui, publica, modifica, utiliza, expune elementele inserate în website, în orice material al utilizatorului sau al unui tert.

Prin accesarea acestor Termeni si Conditii, clientul înțelege si acceptă că este interzisă orice utilizare a website-ului si conținutul acestuia în alte scopuri decât cele permise expres conform Termenilor si Conditiilor.CONFIDENTIALITATE SI PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Clientul are obligatia de a păstra confidentialitatea asupra informațiilor despre care a luat la cunostintă cu ocazia accesării si utilizării site-ului, precum si cele transmise pe parcursul înregistrării, autentificării, plasării si onorării comenzilor si alte asemenea aspecte în legătură cu utilizarea site-ului. Clientului îi este interzis să dezvăluie către terti raporturile sale cu JOYFUL DESIGN CREATIVE SRL, fără consimtământul expres al societătii, oferit în prealabil în scris.

Prin accesarea site-ului si a produselor noastre, JOYFUL DESIGN CREATIVE SRL prelucrează datele dvs. cu caracter personal necesare îndeplinirii scopurilor pentru care aceste date au fost solicitate si stocate. PRETURI

Preturile în magazinul online, stabilite în lei, sunt preturi brute, incluzând TVA. Pretul arătat în comanda finalizată si plasată, este pretul final.

Little Feet îsi rezervă dreptul de a schimba pretul produselor existente în magazinul online, să lanseze noi produse, să lanseze si să anuleze oferte speciale pe website-urile magazinelor sau să le modifice, în conformitate cu prevederile Codului Civil si ale altor legi aplicabile.PLASAREA COMENZII

Website-ul include informatii despre caracteristicile produselor, preturile lor, materialele din care sunt confectionate.

Când comandă un produs, clientul îl selectează într-o manieră specifică acelui produs, stabilind în particular mărimea acestuia, culoarea si, dacă este necesar, furnizând alte informatii specifice precum si cantitatea de produse comandate.
DISPONIBILITATEA PRODUSELOR COMANDATE

Produsele oferite în magazinul online sunt în stoc, exceptând produsele care se află la sectiunea "LA COMANDĂ". 

Produsele care se confectionează la comandă, vor fi realizate în 7 - 10 zile lucrătoare. După finalizarea comenzii, acestea vor fi livrate în 24 - 48h prin curier. Produsele vor fi semnalate corespunzător într-o sectiune dedicată.

Fiind produse realizate la comandă, după preferintele clientului, acestei categorii de produse nu i se vor aplica reducerile organizate pe magazinul online. 

Dacă în aceeasi comandă există atât un produs din sectiunea LA COMANDĂ, cât si un produs care se află pe stoc, ambele vor fi livrate împreună, după finalizarea produsului la comandă.

Desi proprietarul magazinului se asigură permanent că toate produsele de pe website, marcate ca atare, sunt disponibile, pot exista situatii exceptionale (spre exemplu în cazul unor comenzi simultane; în cazul unor defectiuni de ordin tehnic apărute în administrarea magazinului online etc.) în care un produs să fie totuși indisponibil, astfel încât comanda să nu poată fi acceptată. Într-un astfel de caz, clientul va fi informat că nu s-a putut procesa comanda.
PLATA

Plata comenzii se poate face folosind una din optiunile de mai jos:


1. Plata ramburs

Plata comenzii se va efectua integral în numerar, în RON, curierului care va face livrarea coletului. Plata se va efectua în baza facturii fiscale emise de către JOYFUL DESIGN CREATIVE SRL, în conformitate cu disp. art. 155 din Codul Fiscal, factură ce va fi transmisă către client împreună cu produsele comandate la adresa de livrare.

 

2. Online cu card bancar (Visa/Visa Electron/Maestro/Mastercard)  

Dacă metoda de plata aleasă este "Online prin card bancar" va fi necesară completarea unui formular cu informațiile despre cardul clientului în pagina securizată a procesatorului de plăti. Stripe este procesatorul de plati online folosit.


Plătile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigură tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" asigură în primul rând că nici o informatie legată de cardul clientului nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăti, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa si MasterCard.