Termeni și CondițiiDISPOZIȚII GENERALE

Magazinul online www.littlefeet.ro este proprietatea JOYFUL DESIGN CREATIVE SRL, înmatriculată la Registrul Comerțului din Cluj-Napoca sub nr. J12/293/2020 având CUI: 42175415, denumită și JOYFUL DESIGN. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, recomandăm citirea cu atenție a termenilor și condițiilor înscrise mai jos. PROPRIETATE INTELECTUALĂ - DREPTURI DE AUTOR

Întreg conținut al website-ului, incluzând logo-uri, reprezentări grafice, simboluri comerciale, imagini statice/dinamice, text și/sau conținut multimedia, este proprietatea exclusivă a JOYFUL DESIGN CREATIVE SRL.

Clientului nu i se va acorda dreptul de a copia, reproduce, distribui, publica, modifica, utiliza, expune elementele inserate în website, în orice material al utilizatorului sau al unui terț.

Prin accesarea acestor Termeni și Condiții, clientul înțelege și acceptă că este interzisă orice utilizare a website-ului și conținutul acestuia în alte scopuri decât cele permise expres conform Termenilor și Condițiilor.CONFIDENȚIALITATE ȘI PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Clientul are obligația de a păstra confidențialitatea asupra informațiilor despre care a luat la cunoștință cu ocazia accesării și utilizării site-ului, precum și cele transmise pe parcursul înregistrării, autentificării, plasării și onorării comenzilor și alte asemenea aspecte în legătură cu utilizarea site-ului. Clientului îi este interzis să dezvăluie către terți raporturile sale cu JOYFUL DESIGN CREATIVE SRL, fără consimțământul expres al societății, oferit în prealabil în scris.

Prin accesarea site-ului și a produselor noastre, JOYFUL DESIGN CREATIVE SRL prelucrează datele dvs. cu caracter personal necesare îndeplinirii scopurilor pentru care aceste date au fost solicitate și stocate. PREȚURI

Prețurile în magazinul online, stabilite în lei, sunt prețuri brute, incluzând TVA. Prețul arătat în comanda finalizată și plasată, este prețul final.

Little Feet își rezervă dreptul de a schimba prețul produselor existente în magazinul online, să lanseze noi produse, să lanseze și să anuleze oferte speciale pe website-urile magazinelor sau să le modifice, în conformitate cu prevederile Codului Civil și ale altor legi aplicabile.PLASAREA COMENZII

Website-ul include informații despre caracteristicile produselor, prețurile lor, materialele din care sunt confecționate.

Când comandă un produs, clientul îl selectează într-o manieră specifică acelui produs, stabilind în particular mărimea acestuia, culoarea și, dacă este necesar, furnizând alte informații specifice precum și cantitatea de produse comandate.DISPONIBILITATEA PRODUSELOR COMANDATE

Toate produsele oferite în magazinul online sunt în stoc.

Deși proprietarul magazinului se asigură permanent că toate produsele de pe website, marcate ca atare, sunt disponibile, pot exista situații excepționale (spre exemplu în cazul unor comenzi simultane; în cazul unor defecțiuni de ordin tehnic apărute în administrarea magazinului online etc.) în care un produs să fie totuși indisponibil, astfel încât comanda să nu poată fi acceptată. Într-un astfel de caz, clientul va fi informat că nu s-a putut procesa comanda.PLATA

Plata comenzii se poate face folosind una din opțiunile de mai jos:


1. Plata ramburs

Plata comenzii se va efectua integral în numerar, în RON, curierului care va face livrarea coletului. Plata se va efectua în baza facturii fiscale emise de către JOYFUL DESIGN CREATIVE SRL, în conformitate cu disp. art. 155 din Codul Fiscal, factură ce va fi transmisă către client împreună cu produsele comandate la adresa de livrare.

 

2. Online cu card bancar (Visa/Visa Electron/Maestro/Mastercard)  

Dacă metoda de plata aleasă este "Online prin card bancar" va fi necesară completarea unui formular cu informațiile despre cardul clientului în pagina securizată a procesatorului de plăți. Stripe este procesatorul de plati online folosit.


Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul clientului nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.