Despre Noi

       Little Feet este un brand românesc înfiintat oficial în 2021. Însă povestea noastră a început cu multi ani în urmă.

      Noi suntem o echipă tânără din Cluj-Napoca si pentru că iubim copilasii, am fost întodeauna pasionati si de produselele dedicate acestora. În urmă cu ceva timp am început un proiect micut cu bentite si fustite din tulle. Acest proiect între timp a crescut, produsele s-au schimbat si am decis să îi dăm o altă traiectorie cu produse dedicate gravidutelor si fotografilor de familie. 

      Cu toate acestea am continuat să proiectăm si fabricăm diverse confectii pentru bebelusi, cum ar fi salopete din muselină, păturici, seturi pentru pătut si altele. 

      Pe parcurs, am realizat că produsele ce le aveam noi, nu îndeplineau în totalitate nevoile mamicilor la început de drum. Astfel am decis că e timpul să ne extindem si ne-am dorit să creăm o platformă unde poate veni orice mămică si să-si aleagă tot ce are nevoie pentru micutul ei. 

      Asa s-a născut Little Feet - un magazin general unde se pot găsi atât produse esentiale pentru noul născut cum ar fi suzete, jucării de dentitie, cât si accesorii pentru decorarea camerei copilului, veselă si jucării de dezvoltare. Am avut grijă să alegem ce e mai bun pentru micutii vostri si în primul rând am ales siguranta si calitatea. 

       Vom continua să căutăm cele mai simpatice si folositoare lucrusoare pentru copilasi, asadar platforma noastră va fi în permanentă adaptata nevoilor voastre.

Vă asteptăm cu drag!