Politica de returDacă articolul nu este potrivit pentru dumneavoastră, aveţi la dispoziţie 14 zile calendaristice pentru a returna produsul. Little Feet garantează faptul că va restitui contravaloarea oricăror articole cu condiţia ca acestea să fi fost păstrate în stare corespunzătoare înainte de returnare. 

Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care vor fi desigilate, fără etichetele sau a ambalajelor originale. În cazul în care doriți să efectuați un retur, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la contact@littlefeet.ro, unde se vor specifica următoarele:

- produsul/produsele pe care doriți să le returnați
- motivul returului
- opțiunea înlocuirii produsului sau rambursării sumei

Exceptări de la dreptul de retragere

Articolele realizate pe comandă, după specificatiile clientului sau personalizate, NU SE RETURNEAZĂ, potrivit Ordonantei 34/2014 COM ONLINE, art. 16, lit C.

Pentru a valida situația de retur, clientul este rugat să respecte următoarele:

- produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost expediate.
- nu pot fi returnate conform legii următoarele produse: produse deteriorate intenționat, produse care prezintă semne de purtare, cu etichetele originale atât din hârtie cât și etichetele interioare deteriorate sau rupte, produse ce au fost spălate sau curățate cu diverse soluții.
- nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă.
- returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte.

În cazul în care produsul este, totuși, returnat cu urme de deteriorare (care nu au fost specificate), ne rezervăm dreptul să refuzăm returnarea banilor sau să facem returnarea parțială a plății + alte costuri de transport inițial.

Dacă ați primit alt produs decât cel comandat, costurile de returnare/schimb vor fi suportate de către Little Feet.

Dacă v-ați răzgândit în privința produsului sau nu sunteți mulțumit de acesta, costul returului va fi suportat de dumneavoastră.

Dacă produsul prezintă defecte de fabricație, acesta va fi înlocuit sau în cazul în care stocul este epuizat, se va restitui contravaloarea produsului comandat. Costul transportului va fi suportat de către Little Feet (în cazul primirii unui produs defect, trebuie să fim anunțați în maxim 24h).

Dacă produsul se strică în termen de 14 zile, va fi înlocuit gratuit sau se va restitui suma achitată (în funcție de caz).

Vă rugăm să respectaţi termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită în maxim 14 zile calendaristice de la momentul în care produsul ajunge la noi și este verificat.

Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

Returul se face prin același mod în care s-a făcut și livrarea (prin curierat rapid).

Aceasta politică de returnare este valabilă pentru produsele achiziționate prin intermediul magazinului online www.littlefeet.ro