Politica de retur


Dacă articolul nu este potrivit pentru dumneavoastră, aveti la dispozitie 14 zile calendaristice pentru a returna produsul. Little Feet garantează faptul că va restitui contravaloarea oricăror articole cu conditia ca acestea să fi fost păstrate în stare corespunzătoare înainte de returnare. 

Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care vor fi desigilate si fără etichetele sau ambalajele originale. În cazul în care doriti să efectuati un retur, vă rugăm să ne contactati prin e-mail la contact@littlefeet.ro, unde se vor specifica următoarele:

- produsul/produsele pe care doriti să le returnati

- motivul returului

- optiunea înlocuirii produsului sau rambursării sumei

Returul se face prin acelasi mod prin care s-a făcut si livrarea (prin curierat rapid).

IMPORTANT! NU VOM RIDICA COLETELE RETURNATE PRIN POȘTA ROMÂNĂ. 

Exceptări de la dreptul de retragere

Articolele realizate pe comandă, după specificatiile clientului sau personalizate, NU SE RETURNEAZĂ, potrivit Ordonantei 34/2014 COM ONLINE, art. 16, lit C.

În conformitate cu legea în vigoare, JOYFUL DESIGN CREATIVE SRL îsi rezervă dreptul de a nu accepta returnarea produselor precum cele:

- susceptibile a se deteriora

- sigilate si care au fost desigilate de cumpărător

- care nu pot fi returnate din motive de protectie a sănătătii si / sau din motive de igiena.


Pentru a valida situatia de retur, clientul este rugat să respecte următoarele:

- produsele returnate trebuie să fie în aceeasi stare în care au fost expediate.

- nu pot fi returnate conform legii următoarele produse: produse deteriorate intentionat, produse care prezintă semne de purtare, cu etichetele originale atât din hârtie cât si etichetele interioare deteriorate sau rupte, produse ce au fost spălate sau curătate cu diverse solutii.

- nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă.

- returul se face în ambalajul original, cu etichetele initiale intacte.

În cazul în care produsul este, totusi, returnat cu urme de deteriorare (care nu au fost specificate), ne rezervăm dreptul să refuzăm returnarea banilor sau să facem returnarea partială a plătii + alte costuri de transport initial.

Dacă ati primit alt produs decât cel comandat, costurile de returnare/schimb vor fi suportate de către Little Feet.

Dacă v-ati răzgândit în privinta produsului sau nu sunteti multumit de acesta, costul returului va fi suportat de dumneavoastră.

Dacă produsul prezintă defecte de fabricatie, acesta va fi înlocuit sau în cazul în care stocul este epuizat, se va restitui contravaloarea produsului comandat. Costul transportului va fi suportat de către Little Feet (în cazul primirii unui produs defect, trebuie să fim anuntati în maxim 24h).

Dacă produsul se strică în termen de 14 zile, va fi înlocuit gratuit sau se va restitui suma achitată (în functie de caz).

 

Suma aferentă returului va fi rambursată cumpărătorului după cum urmează:

- pentru comenzile achitate online, cu cardul: prin restituire în contul din care a fost efectuată plata;

- pentru comenzile achitate prin ramburs: prin virament bancar.

Rambursările vor reprezenta pretul plătit de cumpărător, excluzând costurile de transport (exceptând articolele defecte).


Vă rugăm să respectati termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită în maxim 14 zile calendaristice de la momentul în care produsul ajunge la noi si este verificat.

Vă rugăm să păstrati dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamatii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.


Aceasta politică de returnare este valabilă pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online www.littlefeet.ro